Känner du till daglig verksamhet?

Om du har en funktionsnedsättning som gör det svårt att få ett arbete, kan du ansöka om att få daglig verksamhet. Den dagliga verksamheten ska vara så lik ett arbete som möjligt. Arbetsuppgifterna är anpassade efter dina intressen och behov.

Bild från filmen om daglig verksamhet

Här kan du se vår presentationsfilm för daglig verksamhet!

Delaktighet, utveckling och arbetsglädje är värdegrunden och basen för daglig verksamhet i Ulricehamns kommun. Du får stöd i din självständighetsutveckling och i ditt deltagande i samhället. Vi försöker skapa en flexibilitet och rörlighet inom daglig verksamhet. Detta innebär bland annat att vi uppmuntrar dig till att våga prova nya arbetsuppgifter och nya arbetsplatser under förutsättning att du själv vill. Vi erbjuder trygghet och utveckling tillsammans med kompetent personal.

Du kan ansöka om daglig verksamhet eller annat stöd genom att skicka in en blankett eller kontakta kommunens psykiatri- eller LSS-handläggare.

Företagare? Hör gärna av dig till oss om du är intresserad av att ta emot en person från daglig verksamhet, vi berättar gärna mer om vilket stöd du kan få!

Carina Svensson
Arbetskonsulent
Telefon 0321-59 56 28 eller 0766-43 56 28
E-post: carina.svensson@ulricehamn.se

eller

Pia Gam-Jensen
Enhetschef
Telefon: 0766-43 56 33
E-post: pia.gamjensen@ulricehamn.se


Publicerat av Elin Johansson den 29 mars 2017, senast ändrad den 29 mars 2017