Ny markanvisningstävling i Stadsskogen

Ulricehamn växer och nu bjuder vi in till markanvisningstävling för bostadsbyggnation på fastigheten Avenboken 1 i området Stadsskogen i Ulricehamn. Här skapas ett attraktivt område som erbjuder ett fantastiskt läge för dig som vill skapa ett boende med närhet till natur och friluftsliv, med närhet till kommunikationer.

Översiktskarta Avenboken 1Översiktskarta Avenboken 1

Detaljplanen tillåter uppförande av flerbostadshus där högsta våningsantal är fyra och största byggnadsarea är 27 % av fastighetsarean. Vinnaren av markanvisningstävlingen kommer få möjlighet att teckna avtal om köp av fastigheten Avenboken 1.

Sista inlämningsdag för tävlingsbidrag: 26 maj

Tävlingsinformationen i sin helhet

Inbjudan till markanvisningstävling, Avenboken 1 (pdf)


Publicerat av Ulrika Emtervall den 28 mars 2017, senast ändrad den 28 mars 2017