Klart med ny rektor till Stenbocksskolan

Det är nu klart att Daniel Gustafsson blir ny rektor på Stenbocksskolan.

Stenbocksskolan Foto: Sören HåkanlindFoto: Sören Håkanlind

Daniel Gustafsson kommer från Ulricehamn och har de senaste fem åren arbetat som rektor på Ållebergsgymnasiet i Falköping. Tidigare har han även jobbat som biträdande rektor i Borås stad. Daniel är utbildad lärare i matematik och data. Han har också genomgått den statliga rektorsutbildningen.

– Det känns väldigt bra att rekryteringen blev klar innan sommarlovet, säger Elisabeth Johansson, verksamhetschef. Med Daniel som rektor får vi en person som har god erfarenhet av att vara skolledare. Det är positivt både för Stenbocksskolan och grundskolans ledningsgrupp, avslutar Elisabeth.

Daniel Gustafsson tillträder sin tjänst den 7 augusti.


Publicerat av Elin Johansson den 15 juni 2017, senast ändrad den 15 juni 2017