Klart med ny verksamhetschef för beställning och kvalitet

Anna-Karin Asp är klar som ny verksamhetschef för verksamheten beställning och kvalitet. Anna-Karin har en bakgrund inom sjukvården med erfarenhet från på både Södra Älvsborgs sjukhus och Skaraborgs sjukhus. Närmast kommer Anna-Karin från en tjänst på vårdföretaget Humana AB.

Illustration Ulricehamn

– Det känns intressant att vi nu får en verksamhetschef som har erfarenhet från både offentlig- och privat verksamhet, säger socialchef Magnus Andersson. Därmed breddar vi vårt totala kompetensområde i sektorns ledning.

Anna-Karin har kopplingar till Ulricehamn då hon bor på en gård utanför Timmele. Tjänsten som verksamhetschef i Ulricehamns kommun tillträder hon den 1 augusti.

– Jag ser verkligen fram emot att lära känna verksamheterna och möta alla nya medarbetare i Ulricehamn kommun, berättar Anna-Karin Asp.


Publicerat av Elin Johansson den 9 juni 2017, senast ändrad den 9 juni 2017