Redskap för städning finns nu på kommunens badplatser

Även fåglar gillar stranddagar under sommaren. I år har ibland fåglarna varit gladare för ett bad och en dag på stranden än vi människor och de lämnar tyvärr en del rester efter sig. Både kommunen och de föreningar som sköter vissa av badplatserna gör sitt bästa för att hålla rent.

En räfsa och en spade vid Prångens CampingDen räfsa och spade som står på Prångens badplats.

Ibland är de som skräpar ner fler än de som städar. Därför har nu fritidsenheten satt ut en räfsa och en skyffel på varje av kommunens badplatser så att den som vill hjälpa till att hålla badplatserna fina kan göra det. Släng fågelspillning, men också skräp, glasbitar, cigarettfimpar i närmsta papperskorg.

Kom ihåg att ställa tillbaka räfsa och skyffel där du tog den så kan fler hjälpa till!

 

 

 


Publicerat av Ulrika Emtervall den 28 juli 2017, senast ändrad den 28 juli 2017