Musik i järnvägstunneln

I den gamla järnvägstunneln på cykelvägen från Ulricehamn mot Marbäck ger musikgruppen Quarttango en lördagskonsert den 9 september. Här kan man också uppleva det temporära konstverket Nocturne av Greger Ståhlgren.

Konstverket Nocturne av Greger StåhlgrenKonstverket Nocturne av Greger Ståhlgren

– Det kan tyckas vara en annorlunda plats för en konsert men det finns en tanke med detta då konstverket som finns i tunneln består av kasserade musikinstrument, säger Victoria Klaiber Svensson, kulturstrateg på Ulricehamns kommun. Vi gör detta inom konstprojektet (X)sites för att bredda konsten och låta konstverket i tunneln möta en annan kulturform.

Musik: David Sperling Bolander, Laszlo Bozsodi, Jonas Franke-Blom och Jorge Alcaide.

Tid och plats: Lördagen den 9 september klockan 13, i Ulricehamn, gamla järnvägstunneln på cykelvägen mot Marbäck.

För mer information kontakta:

Victoria Klaiber Svensson, kulturstrateg Ulricehamn
victoria.klaibersvensson@ulricehamn.se
0321-59 51 75


Publicerat av Ulrika Emtervall den 4 september 2017, senast ändrad den 4 september 2017 av