Hej förening! Välkommen att delta på fritidsmässan Fritid för alla.

Torsdagen den 21 mars anordnar Ulricehamns kommun en mässa som ska uppmärksamma allas rätt till en bra fritid oavsett funktionsvariation. Vill din förening delta?

fritid för alla. mässan för en tillgänglig fritid.

Mässan ska hylla mångfald i samhället och lyfta fram våra unika förutsättningar men också öppna upp för samtal om hur olikheter berikar samt hur vi gemensamt kan verka för ett inkluderande samhälle.

Mässan är ett tillfälle för kommunen, föreningar och andra att visa upp möjligheter till fritidsaktiviteter för alla. På mässan kommer det att finnas olika prova-på-aktiviteter både inne och ute samt ett mässområde där besökare kan få information från och mingla med olika föreningar.

I nuläget har ett 20-tal föreningar och verksamheter anmält deltagande, men fler får plats!

Vill du visa upp din förening och hur ni kan erbjuda fritidsaktiviteter för alla, även för människor med olika typer av funktionsnedsättningar? Ni kan visa upp er pågående verksamhet eller kanske prova något nytt. Ni kan mingla och prata med besökare och dela ut informationsmaterial. Ta chansen att visa upp just er verksamhet!

Är ni osäkra på hur man kan tänka kring funktionsvariationer, olika aktiviteter eller funderar ni över vad det finns för stöd från kommunen? Har ni goda idéer, men inte vet hur det kan lösas? Hör av er så tänker vi ut något tillsammans! Vi välkomnar alla förslag, stora som små.

Fritidsmässan kommer att äga rum på sim- och sporthallen i Ulricehamn torsdagen den 21 mars kl. 17-20.

Anmäl din förening eller verksamhet senast den 13 mars.

För anmälan eller frågor:
Anhörigkonsulent Maria Hagiwara, telefon: 0321-59 67 68
e-post: maria.hagiwara@ulricehamn.se


Publicerat av Ulricehamns kommun den 4 mars 2019, senast ändrad den 13 november 2019