Traktens unga på scen under musikgala

Ungdomar från bland annat Ulricehamn, Borås och Tranemo står på scen under ”Star for Life in Concert”, en musikgala som kommer till Ulricehamn den 27 mars med musiker och artister från både Sydafrika och Sverige.

Star for Life in Concert är en konsert där ungdomar från bland annat Ulricehamn sjunger tillsammans med artisterna Triple & Touch, Thandiwe Mbobo och Sydafrikanska ungdomar i kören Star Choir South Africa. Biljettintäkterna går till Star for Lifes arbete i Sydafrika

Gästartist är Boris René som slog igenom i Melodifestivalen 2016 med sin soulröst och smittande energi på scenen. Boris blev snabbt folkkär och har sedan dess medverkat i en rad sammanhang, bland annat Victoriadagen, Sommarkrysset och en ytterligare Melodifestival varvat med turnéer och egen show på Scalateatern i Stockholm.

-Det ska bli fantastiskt roligt för oss att komma till Ulricehamn och jag vet att vår dag tillsammans med skoleleverna kommer att ge många nya möten, musikupplevelser och en hel del framtidstro, både hos dem som är med och sjunger, men även för dem som kommer och lyssnar på konserten, säger Ken Wennerholm i Triple & Touch. Han är tillsammans med Göran Rudbo konstnärliga ledare för konserten och musikambassadörer hos Star for Life.

Det är tredje gången som Ulricehamns kommun står som värd för galan. Victoria Klaiber Svensson, kulturstrateg, är ansvarig från kommunens sida och hoppas att riktigt många stöttar projektet genom att köpa biljett och komma och lyssna.

  • Galan är verkligen en win-win-situation. Det är ett unikt tillfälle för våra unga att få delta på ett proffsigt scenevenemang, publiken får en fantastisk upplevelse och alla intäkter går till något bra, säger Victoria Klaiber Svensson.

Musikgalan är den 27 mars kl. 19.00 i Ulricehamns sim- och sporthall.

 

Frågor?

Victoria Klaiber Svensson

Kulturstrateg, kultur och fritid, Ulricehamns kommun

0321-595175, 0766-435175

victoria.klaibersvensson@ulricehamn.se

 

Mia Berglund

presskontakt Star for Life in Concert:

070-593 23 23

miaberglund@starforlife.se

 

 

 


Publicerat av Ulricehamns kommun den 21 mars 2019, senast ändrad den 13 november 2019