Snart dags för nationaldagsfirande

Även i år blir det nationaldagsfirande i Stureparken i Ulricehamn. Rickard Skoglund kommer att vara konferencier och det kommer att bjudas allsång tillsammans med Ulricehamns musikskola. Ulricehamns blåsorkester kommer att medverka, likaså fiolelever från musikskolan. Programmet börjar 14.00 och platsen är Stureparken i Ulricehamn.

Hotell Bogesund är med och firar och har bland annat nationaldagsbakelse på menyn. Kanske med jordgubbar?

Årets talare är kommunfullmäktiges ordförande Dario Mihajlovic och nationaldagsbakelse finns till försäljning.

Samtidigt passar Ulricehamns kommun på att välkomna nya medborgare med en lunch i sessionssalen i stadshuset. Totalt har vi fått 102 nya medborgare i kommunen under 2018. Av dem är det drygt 30 personer som tar med sig sina familjemedlemmar på ceremonin.

Strax innan programmet flyger Skaraborgs flygflottilj två Jas 39 Gripen ovanför våra huvuden. 13.47 passerar de Stureparken. Missa inte denna festliga inledning på vårt firande!

 


Publicerat av Anette Westerlund den 21 maj 2019, senast ändrad den 5 juni 2019