Ledare inom vattenträning samlas i Ulricehamn

Söndagen den 18 och måndagen den 19 augusti 2019 kommer landets största inspirations- och utbildningstillfälle för professionella ledare inom vattenträning att hållas i Ulricehamn.

Sim- och sporthallen. Foto: Jan TöveFoto: Jan Töve

Dagarna arrangeras av branschföreningen Svenska Badmästareförbundet och förväntas ta emot runt 100 ledare från hela landet. Även personal från sim- och sporthallen i Ulricehamn kommer att delta. På programmet står både teoretiska pass och praktiska pass i bassängen.

Inspirationsdagarna skulle från början hållas i Stadsparksbadet i Borås men efter att anläggningen fick stänga för renovering fick sim- och sporthallen i Ulricehamn frågan som tackade ja. Deltagarna kommer bo på hotell i Borås och bussas fram och tillbaka till Ulricehamn.

– Det känns roligt att ta emot ledare inom vattenträning från hela Sverige, säger Eva Molnar, chef över sim- och sporthallen.

Evenemanget kommer inte att påverka öppettiderna för sim- och sporthallen som har sommaröppettider augusti ut. Sim- och sporthallen håller som planerat stängt för allmänheten under helgen och öppnar igen kl. 13.00 på måndag.

Se Svenska Badmästareförbundets hemsida för mer information och innehåll om själva evenemanget.

Mer info:

Eva Molnar
Chef sim- och sporthallen
Telefon: 0321-59 59 02
Mobil: 0766-43 59 02

 

 

 

 

 


Publicerat av Ulricehamns kommun den 16 augusti 2019, senast ändrad den 13 november 2019 av Ulrika Emtervall