Förändringar för dig som lånar e-böcker

Biblioteket har skrivit på ett nytt avtal för e-böcker. Detta innebär vissa förändringar.

Stadsbiblioteket. Foto: Sören HåkanlindStadsbiblioteket. Foto: Sören Håkanlind

Från och med den 9/12 har Ulricehamns bibliotek en egen e-boksida där du kan låna e-böcker. Använder du appen Biblio väljer du Ulricehamns bibliotek och anger ditt lånekortsnummer och din pinkod. Samma regler som innan gäller d.v.s. 2 lån i veckan och som varar i 28 dagar.

Du kommer säkert att märka skillnader i utbudet och kanske saknar du någon bok? Säg till personalen, vi kan ha missat den i urvalet. En stor skillnad är att vi nu själva styr över innehållet i katalogen. Det betyder att ni gärna får komma med önskemål på böcker.

Har du lån kvar på den gamla sidan? Du har december ut på dig att läsa färdigt, sen försvinner de.

Publicerat av Ulricehamns kommun den 18 november 2019, senast ändrad den 9 december 2019 av Anna-Karin Svensson