Ny karttjänst på ulricehamn.se

Ulricehamns kommun har i dagarna lanserat en ny karttjänst på ulricehamn.se. Du hittar den i övre högra hörnet på denna sajts startsida. Syftet är att förenkla för privatpersoner och för företag att på ett visuellt sätt hitta information på en och samma karta.

Bild som visar vart på ulricehamn.se du hittar kartan.Bild som visar vart på ulricehamn.se du hittar kartan.

På kartan kan du bland annat se lediga tomter, pågående detaljplaner, bestämmelser för varje fastighet, radonnivåer, vem som ansvarar för vägar och uppmätta bullernivåer. Det finns också information om kommunens skolområden, gränser för strandskyddsområden, vandringsleder och skidspår. Via hittar du kommunens skolor och förskolor och kan klicka dig vidare för mer information för var och en av dem.

Kartan kommer att utvecklas och förbättras efter hand både vad gäller innehåll och navigering.

Direktlänk till kartan 

Om du har synpunkter, kontakta:

Tommy Lind, GIS-ingenjör
tommy.lind@ulricehamn.se
0321-59 50 84

Publicerat av Ulrika Emtervall den 8 januari 2020, senast ändrad den 8 januari 2020

Kontakt