Tyck till om kommunens stöd till anhöriga

Stödjer du en närstående som är långvarigt sjuk, äldre, fysiskt eller psykiskt funktionsnedsatt eller har en beroendeproblematik? Svara på vår enkät och hjälp oss förbättra stödet till dig som anhörig.

Bild på gult löv Foto: Helena LundbergBild på löv Foto: Helena LundbergFoto: Helena Lundberg

För många är det naturligt och positivt att hjälpa eller stötta en familjemedlem/närstående som av någon anledning inte klarar av vardagen på egen hand. Som anhörig är du ovärderlig och för att kunna hantera och orka på bästa sätt, kan man ibland behöva stöd.

Vad tycker du om det stöd du får som anhörig?

Vi vill gärna höra dina åsikter om vår omsorg av dig som anhörig. 1-31 oktober kan du fylla i vår enkät och hjälpa oss att förbättra vår service. Enkäten tar bara några minuter att besvara. Alla svar behandlas anonymt.

Har du några frågor? Kontakta:

Anhörigkonsulent Maria Hagiwara
0321 – 59 67 68
maria.hagiwara@ulricehamn.se

Publicerat av Ulricehamns kommun den 1 oktober 2020, senast ändrad den 18 januari 2022