Växelvis distansundervisning hela februari ut

Ulricehamns kommun har, utifrån Smittskydd Västra Götalands rekommendationer, beslutat att fortsätta med växelvis distansundervisning februari ut för elever i årskurs sju och åtta. Detta för att bidra till att hålla smittspridningen av covid-19 nere. Årskurs nio har platsundervisning på skolan liksom tidigare.

Ätradalsskolan och StenbocksskolanTillbaka i skolan på heltid

När sportlovet är slut, vecka 8, kommer årskurs 8 tillbaka till skolan och årskurs 7 läser på distans. Samma vecka kommer vi att återkomma med besked om hur upplägget för undervisningen kommer att bli därefter.

För elever med distansundervisning finns fortsatt möjlighet att beställa och hämta ut matlådor, varma eller kalla. Här kan du läsa om avhämtningsställen, preliminär matsedel, tider och annat.

Tveka inte att kontakta skolans rektor eller ditt barns klassföreståndare om du har några frågor.

Publicerat av Anette Westerlund den 10 februari 2021, senast ändrad den 10 februari 2021

Kontakt