MUSIKKRYSSET OCH FRUKOST PÅ LASSALYCKAN

Unna dig en härlig start på dagen med melodikryss och frukost i Orangeriet. Ta bilen, promenera eller cykla hit. Pennor och kryss finns på din plats. Du kan också ladda ner appen. Frukostbuffen är dukad från 9:30. 10:03 spelar vi Melodikrysset på radion. Varmt Välkomna!

Unna dig en härlig start på dagen med melodikryss och frukost i Orangeriet. Ta bilen, promenera eller cykla hit. Pennor och kryss finns på din plats. Du kan också ladda ner appen.  Frukostbuffen är dukad från 9:30. 10:03 spelar vi Melodikrysset på radion. Vi kommer köra melodikrysset varje lördag under hela hösten förutom 16/9 och 23/9.

Orangeriet, en plats för mat, dryck och avkopplande umgänge med närhet till rekreation och friluftsliv. Orangeriet är också tänkt att vara ett ställe för workshops, utställningar och dryckesprovningar. Du kan också hyra orangeriet för egna arrangemang. Byggnaden är från början en vattenreservoar till det anrika Ulricehamns Sanatorium och Badanstalt som byggdes i början av 1900-talet. Senare känt som Kurhotellet. Området har varit en känd kurort sedan cirka 1880. Väggarna är gjorda av granit och betong. Taket är gjort av glas. I lokalen finns ett mindre restaurangkök med diskrum och det finns plats för ca 50 sittande gäster .

 

Varmt Välkomna!

Läs mer om MUSIKKRYSSET OCH FRUKOST PÅ LASSALYCKAN på destination Ulricehamn.

Tid och plats


Karta

Visa större karta

Andra evenemang lördag

Den 21 oktober kommer teamet Pekka Power till Bogeringen och kör tävling. Det brukar vara många nstartande och en tävling…...