Sommarvågen 8-15 år

Sommaraktiviteter för barn och ungdomar 8-15 år på flera ställen i kommunen. Sommarvågen och dess ledare finns på plats under veckorna 25-30. Alla aktiviteter är gratis.

Sommaraktiviteter för barn och ungdomar 8-15 år på flera ställen i kommunen. Sommarvågen och dess ledare finns på plats under veckorna 25-30. Alla aktiviteter är gratis.

 

Sturebadet, Ulricehamn
måndag – fredag, klockan 12-16 (Vid ihållande regn och blåst, kan aktiviteterna istället hållas i fritidsgården Forums lokal eller i Bogesundsskolans idrottshall. Detta meddelas löpande på facebook-sidan.)

 

Vegby, Sämsjöns badplats
tisdagar, klockan 10-14

 

Dalum, Flatabdet
torsdagar, klockan 10-14

 

Hökerum, badplatsen vid idrottsplatsen
fredagar, klockan 10-14

 

 

Under sommaren 2017 arrangerar Ulricehamns kommun fritidsenhet aktiviteter för alla barn och unga födda 2001-2008 på flera ställen i kommunen. Sommarvågen syftar till att ge alla barn i kommunen ett roligt och aktivt sommarlov. Deltagandet är helt fritt och barnen får komma och gå som de vill. Vill man inte delta i aktivieterna som erbjuds finns det alltid möjlighet att hänga, läsa böcker eller bara få en pratstund med någon av våra ledare. Fritidsledarna ansvarar inte för att veta exakt vilka barn som är på plats så därför är det vårdnadshavares ansvar att säkerställa att barnen kan ta hand om sig själva om de deltar.

 

Vilka aktiviteter som erbjuds beror på vädret. Kommunens mål är att erbjuda roliga och stimulerande aktiviteter som passar alla. Förutom lekar och allmänt häng finns en mängd aktiviteter med i planeringen så som kubb, fiske, pyssel, bubble balls, boule, frisbee-golf, styltor, water balls, fotboll, beach volley, strandtennis och mycket mycket mer. Aktiviteterna uppdateras närmre sommaren och kommer hittas på facebooksidan.

 

Välkommen!

Läs mer om Sommarvågen 8-15 år på destination Ulricehamn.

Tid och plats
Andra evenemang idag