Arbeta extra/bemanningsenhet

Vill du jobba extra eller jobba som vikarie i kommunen? Välkommen att lämna in en intresseanmälan till bemanningsenheten.

Pedagog och barn på en förskola

Bemanningsenheten kan erbjuda jobb inom:

  • förskola
  • skola
  • fritidshem
  • särskola
  • funktionsnedsättning (utom personlig assistans)
  • fritid
  • kost
  • lokalvård
  • äldreomsorg

Om du vill anmäla ditt intresse

Skicka med:

OBS: Att du bifogar CV, intyg och betyg redan från början är viktig för att vi ska kunna ge dig rätt lön efter meriter, studier och kunskaper. Detta snabbar också på processen vid en eventuell anställning.

I din CV ska du redogöra för dina tidigare arbetslivserfarenheter och din utbildning för att möjliggöra att du får rätt lön.

När vi fått in en kompletta intresseanmälan (intresseanmälan, CV, intyg och betyg) skickas den vidare till berörda chefer. Om behov finns och om din profil är intressant för någon av våra verksamheter, så kommer du bli kontaktad. Först efter överenskommelse om arbete blir du inskriven i bemanningsservice och får då ytterligare instruktioner.

Skicka in alla dokument samlade till oss via e-post eller post.

Via post:
Bemanningsenheten
Ulricehamns kommun
523 86 Ulricehamn

Via e-post:
bemanningsenhet@ulricehamn.se
Obs! Spara först ner pdf:n med intresseanmälan till din dator och fyll sedan i dina uppgifter.

Utdrag ur belastningsregistret

Som vikarie genom bemanningsservice måste du kunna visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister, giltigt den dagen du skrivs in hos bemanningsenheten. Du beställer själv ett utdrag på polisens webbsida Utdrag ur polisens belastningsregister.

Utdrag ur polisens belastningsregister

Beställ rätt utdrag – giltigt inom förskola och skola och gör det i tid så att du har det redo den dagen du skrivs in i bemanningsenheten. Tänk på att det kan ta upp till två veckor att få. Du behöver inte bifoga utdraget i din intresseanmälan, däremot måste du visa upp giltigt utdrag för din arbetsgivare när du börjar din tjänst. Det är giltigt ett år från den dagen det är utskrivet.

Om du vill arbeta inom funktionsnedsättning kommer arbetsplatsen att begära ett utdrag ur belastningsregistret.


Publicerat av Ulrika Emtervall den 1 juni 2016, senast ändrad den 2 april 2019 av Gabriela Velasquez

E-tjänster

Hjälpte informationen på denna sida dig?