Sommarjobba inom stöd och omsorg

Vi söker medarbetare till en mängd olika kompetenser inför sommaren 2017. Alla tjänster handlar om att ge stöd, omsorg och service till våra omsorgstagare. Tjänsterna finns inom äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ- och familjeomsorg.

Malin Norén och Samuel Carlzén, sommarjobbare på Solrosens äldreboendeMalin Norén och Samuel Carlzén, sommarjobbare på Solrosens äldreboende

Legitimerade sjuksköterskor

Vi behöver dig i sommar!
Hos oss tjänar du
28 000 kr i månaden* (om du jobbar en period, 4 veckor)
30 000 kr i månaden* (om du jobbar två perioder, 8 veckor)
*för dig med erfarenhet inom yrket gör vi en individuell lönesättning.

Hos oss får du:
Möjlighet att använda all din kunskap i en stimulerande miljö. Vi har patienter i alla åldrar, teamkänsla och en bra introduktion till jobbet.

Läs mer och ansök!
Ansök senast: 31 maj

Omvårdnadspersonal

Ditt uppdrag blir att ge stöd, omsorg och service till omsorgstagare i alla åldrar som behöver hjälp i sitt dagliga liv. Du kan arbeta som habiliteringsassistent på gruppboenden, personlig assistent, boendestödjare inom psykiatrin, grupphandledare inom daglig verksamhet och ledsagare. Inom äldreomsorgen kan du arbeta som undersköterska, vårdbiträde eller sjuksköterska. Arbete utförs dag, kväll, helg och natt.

Läs mer och ansök!
Ansök senast: 31 maj
Anne-Lie om att jobba som habiliteringsassistent 

 

Sofia om att jobba på ett äldreboende 

Behandlingsassistenter

Som behandlingsassistent arbetar du på HVB-boende med psykosocialt och pedagogiskt behandlingsarbete med ungdomar 15-20 år. Behandlingsassistenterna arbetar på schema dygnet runt, i huvudsak kvällar, nätter och helger.

Läs mer och ansök!
Ansök senast:
 31 maj


Publicerat av Elin Johansson den 13 januari 2016, senast ändrad den 12 maj 2017 av Ulrika Emtervall

Hjälpte informationen på denna sida dig?