Etablering och tillväxt

Ulricehamn är en tillväxtort som befinner sig i ett expansivt skede. Funderar du på att etablera här eller starta nytt företag så finns det kommunala näringslivsbolaget NUAB som stöd för dig.

Arbetsgrupp sitter runt ett bord och diskuterar

Ulricehamns kommuns geografiska läge är attraktivt för nyetablering och borgar för god näringslivstillväxt. Vi har en stor arbetsmarknadsregion inom pendlingsavstånd.

Starta företag

Näringsliv Ulricehamn AB (NUAB) är det kommunala bolag som finns till för dig som driver eller vill driva företag i Ulricehamns kommun. NUAB erbjuder kostnadsfri rådgivning till dig som går i tankarna att starta eget. Personalen hjälper dig bland annat genom att diskutera och ge dig synpunkter på din affärsidé, affärsplan och budget.

Kontakta NUAB

Telefon: 0321-59 59 60
webbplats: www.nuab.eu
E-post: info@nuab.eu

Fortbildning

Näringsliv Ulricehamn AB hjälper gärna till med att hitta och samordna utbildningar utifrån de lokala företagens behov. Kontakta oss om du har en idé att föreslå!

Den kommunala vuxenutbildningen i Ulricehamn erbjuder många kurser på gymnasienivå som kan vara av intresse för företagare, exempelvis företagsekonomi och marknadsföring.

Lärcentrum är också värd för utlokaliserade högskolekurser. Till exempel kan du läsa en så kallad Bättrekurs, en deltidskurs anpassad till företagens behov.


Publicerat av Gabriela Velasquez den 26 januari 2015, senast ändrad den 3 april 2018 av

Hjälpte informationen på denna sida dig?