Vägledningscenter

Vägledningscenter i Ulricehamn är en mötesplats där vi samlat flera olika kompetenser. Hos oss kan du till exempel träffa en yrkes- och studievägledare eller en arbetskonsulent.

Illustration vägledningscenter

Vi finns till för att hjälpa dig hitta rätt väg till arbete eller studier. Vi är en del av kommunens arbetsmarknadsenhet och samarbetar med bland annat individ- och familjeomsorgen, vuxenutbildningen och Arbetsförmedlingen.

Vårt huvudsakliga uppdrag är att hjälpa personer att komma ut i studier eller egen försörjning.

Öppettider

Drop-in onsdagar mellan kl 13-17

För övriga tider kan du boka in ett möte.

Du kan kontakta oss via e-post: vagledningscenter@ulricehamn.se

Vem kan komma till oss?

Vi finns till för alla som bor i Ulricehamns kommun. Du kanske är arbetslös, ny i Sverige, ung och på väg ut i studier och jobb eller bara intresserad av hitta en ny väg i arbetslivet.

Vad kan du få hjälp med?

Har du funderingar kring något du kanske vill arbeta med eller studera? Har du allmänna frågor om studier och yrkesval? Eller vet du redan vad du vill men behöver hjälp i din planering? Hos oss får hjälp med att fundera över vad du vill när det gäller utbildning eller arbete och att sätta mål utifrån det.

Tillsammans tittar vi på din utbildningsbakgrund och yrkeserfarenhet för att se vilka möjligheter du har att komma vidare till studier eller arbete. Vi gör en individuell handlingsplan utifrån dina behov.

Ta ett första steg – kontakta oss!

Ett samtal med en studie- och yrkesvägledare kan vara början på en ny spännande framtid för dig!

 


Publicerat av Katrin Högborn den 31 mars 2016, senast ändrad den 21 augusti 2017 av Elin Johansson

Kontakt

Adress

Järnvägstorget 2 - gamla stationshuset

Karta

Visa större karta

Hjälpte informationen på denna sida dig?