71 nya svenska medborgare firade med sommarbuffé på Hotell Bogesund

Under gårdagen hälsade vi våra nya svenska medborgare under 2021 välkomna till Ulricehamn. Av totalt 209 inbjudna deltog 71 personer i kommunens årliga medborgarceremoni.

Vit byggnad smyckad med blå och gula ballonger

Under 2021 fick Ulricehamns kommun 209 nya svenska medborgare. Tillsammans med 94 anhöriga firade 71 av dessa in Sveriges nationaldag med en medborgarceremoni på Hotell Bogesund. På plats var bland andra kommunchefen, kommunfullmäktiges ordförande och kommunstyrelsens ordförande för att hälsa de nya medborgarna välkomna till Ulricehamn.

Under firandet serverades en härlig sommarbuffé. Alla nya svenska medborgare fick varsin välkomstgåva – en bricka med motivet ”Underbara Ulricehamn”. I gåvopåsen fanns även en beskrivning av motivet på brickan, en svensk flagga med information om varför vi firar Sveriges nationaldag och en fikabiljett till nationaldagsfirandet som ägde rum i Stureparken efter ceremonin. Godispåsar delades ut till de små.

Hjärtligt välkomna till Ulricehamns kommun.

Publicerat av Elin Ohlsson den 7 juni 2022, senast ändrad den 7 juni 2022

Kontakt