Hökerums skola

Vi är en skola med cirka 230 elever, från förskoleklass till årskurs 6. På skolan har vi ett fritidshem med tre avdelningar. I Nitta har vi ett morgonfritidshem som är öppet på skoldagarna.

Bild på Hökerums skola som har två våningar och är byggd i terrakottafärgad och beige putsHökerums skola

Hökerums skola är en skola för alla där eleverna känner att de är respekterade. Här pågår aktivt arbete mot mobbning och annan kränkande behandling. Eleverna ska växa i sitt lärande för att sedan lämna skolan med fortsatt lust att lära.

 

Fritidshem

Telefonnummer till Hökerums fritidshem:

0766 43 58 69

Frånvaro och ledighet

Om en elev är sjuk eller av någon annan anledning inte kan vara på skolan ska du anmäla ditt barns frånvaro via InfoMentor eller logga in i Skola24.
Du kan också anmäla via telefon 0515-77 70 22, tänk då på att du behöver en knapptelefon och barnets personnummer, 10 siffror.

Ansökan om ledighet

Om ditt barn behöver vara ledigt en kortare eller längre tid måste du som vårdnadshavare ansöka om ledighet. Läs mer om ansökan om ledighet på sidan Om våra grundskolor.

Elevråd och föräldrasamverkan

På Hökerums skola har vi ett elevråd med representanter för både elever och personal. Vi jobbar också med föräldrasamverkan bland annat genom brukarråd.

Läs mer om hur skolorna i Ulricehamn arbetar med elev- och föräldrainflytande på sidan Om våra grundskolor.

Telefonnummer till Hökerums fritidshem:

0766 43 58 69

Publicerat av Ulricehamns kommun den 3 mars 2015, senast ändrad den 19 september 2022 av Petra Ekström

Kontakt

Adress

Boråsvägen 9
523 74 Hökerum

Hjälpte informationen på denna sida dig?