Till- och ombyggnad av Hökerums förskola

Tillbyggnad med en avdelning samt om- och tillbyggnad av befintliga lokaler för att skapa ett nytt diskrum.

Skiss av sydfasaden på Hökerums förskola, en byggnad i två våningar med svart tak.En skiss av fasaden mot syd på Hökerums förskola inför ombyggnation.

Skisser

Skiss över ombyggnad av Hökerums förskola. Fasad mot nordost.
Skiss över ombyggnad av Hökerums förskola. Del av entrévåning.
Skiss över tillbyggnad av Hökerums förskola för diskrum. Fasader
Skiss över tillbyggnad av Hökerums förskola för diskrum. Plan 2.

Tidplan och projektstatus

Tillbyggnaden gjordes under sommaren 2019. Diskrummet gjordes under hösten 2019.

Kort fakta

Adress: Postvägen 3 523 74 Hökerum Ulricehamns Kommun
Storlek: Tillbyggnad 1 avdelning ca 150 m2. Till- och ombyggnad av diskrum ca 50 m2
Planerad byggstart: Vecka 27 2019
Byggslut: Årskiftet 2019/2020
Kostnad: 6 miljoner kr

Kommunens kontaktperson

Åke Johannesson
byggprojektledare, fastighet
Ulricehamns kommun
0321-59 52 15
ake.johannesson@ulricehamn.se

Publicerat av Ulricehamns kommun den 22 januari 2019, senast ändrad den 21 september 2020 av Ulrika Emtervall

Kontakt

Hjälpte informationen på denna sida dig?