Nina Landström ny socialchef i Ulricehamns kommun

Nu är det klart att Nina Landström, verksamhetschef för hemtjänst och hemsjukvård i Ulricehamns kommun, tar över rollen som socialchef efter Magnus Andersson Neumann.

Bild på Nina Landström

Nina Landström är en erfaren chef och ett välkänt namn inom omsorgen i Ulricehamns kommun. Hon har under de senaste åren implementerat arbetet med hållbar kompetensförsörjning, utvecklat arbetet med välfärdsteknik samt tagit verksamheten genom det stora pandemiarbetet. Att det blir just Nina Landström som tar över känns tryggt, tycker kommunchef Gustaf Olsson.

– Jag blev glad när Nina Landström sökte tjänsten som socialchef. Hon har arbetat i sektor välfärd som chef på olika nivåer sedan 2011 år och kan verksamheten utan och innan. Det är oerhört värdefullt att ha en kunnig och insatt person på plats, så snart efter att nuvarande socialchef Magnus Andersson Neumann fortsätter på sin nya tjänst som särskild utredare, säger kommunchef Gustaf Olsson.

Gustaf Olsson konstaterar också att Nina Landström tar över en välskött förvaltning med kompetenta medarbetare, erfarna och duktiga verksamhetschefer.
Nina Landström ser fram emot att påbörja sitt nya uppdrag:
-Jag kommer att ha fokus på framtidens utmaningar, exempelvis den viktigakompetensförsörjningen men också på den tekniska utvecklingen som kan vara enstor möjlighet för att hjälpa dem vi är till för på bästa sätt framöver, säger NinaLandström.

I rollen som socialchef ingår ansvar för funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg, vård- och omsorgsboende, hemtjänst och hemsjukvård. Nina Landström tillträder den 1 januari 2023.

Publicerat av Anette Westerlund den 20 december 2022, senast ändrad den 20 december 2022