Klart med ny verksamhetschef

Nu är det klart vem som tar över tjänsten från Nina Landström som verksamhetschef för hemtjänst och hemsjukvård. Det blir den erfarna Annika Svensson som de senaste månaderna varit tillförordnad chef för samma verksamhet.

en kvinna med långt hår vid två björkar

 

Annika Svensson kommer närmast från tjänsten som enhetschef för korttidsenheten, men började arbeta som sjuksköterska 1999 och började i Ulricehamns kommun redan 2007. Hon ser fram emot att nu på allvar axla det ansvar som hon tjuvstartade med som tillförordnad i januari i år.
– Jag vill utveckla teamarbetet, dels inom kommunens verksamheter och dels med andra vårdaktörer, runt varje vårdtagare. Jag tror att ökad samverkan är grunden för arbetet med det vi kallar nära vård.

Och Nina Landström är nöjd med att Annika Svensson tar över verksamhetschefsrollen på allvar:
-Det är tydligt att Annika har ett driv gällande våra viktiga frågor, bland annat nära vård, som vi kommer ha stor nytta av i sektorn. Annikas styrka är att hon alltid ser till individen och har ett helhetsfokus, vilket gynnar både verksamheten och sektorn, säger hon.

Eftersom Annika är tillförordnad chef tillträder hon omgående. Nu börjar istället sökandet efter någon som kan efterträda henne som enhetschef.

Publicerat av Anette Westerlund den 28 februari 2023, senast ändrad den 28 februari 2023

Kontakt