53 nya svenska medborgare välkomnades på Hotell Bogesund

Under nationaldagen hälsade vi våra nya svenska medborgare under 2022 välkomna till Ulricehamn. Av totalt 134 inbjudna deltog 53 personer i kommunens årliga medborgarceremoni.

Välkomstskylt med den svenska flaggan

Under 2022 fick Ulricehamns kommun 134 nya svenska medborgare. 53 av dessa firade tillsammans med anhöriga in Sveriges nationaldag med en medborgarceremoni på Hotell Bogesund. På plats var bland andra kommunchefen, kommunfullmäktiges ordförande och kommunstyrelsens ordförande för att hälsa de nya medborgarna välkomna till Ulricehamn.

Under firandet serverades en härlig sommarbuffé. Alla nya svenska medborgare fick varsin välkomstgåva – en bricka med motivet ”Underbara Ulricehamn” och en fikabiljett till nationaldagsfirandet som ägde rum i Stureparken efter ceremonin. Godispåsar delades ut till de små.

Publicerat av Ellen Haglund den 8 juni 2023, senast ändrad den 8 juni 2023

Kontakt