Tobias blir ny utvecklingschef

Nu står det klart att Tobias Edoff blir kommunens nya utvecklingschef, med start i september.

Tobias Edoff

— Roligt med en ny utmaning och få vara med och forma en ny tjänst! Ulricehamns kommun är en kommun som vill mycket och ligger i framkant. Jag ser fram emot hösten lite mer än vanligt, säger Tobias.

Tobias jobbar i dag som planeringschef i Tranemo kommun och har ansvar för områden som säkerhet, trygghet, civilt försvar, folkhälsa och krisberedskap. Han kommer fortsätta att jobba med liknande områden här i Ulricehamn.

Rollen som utvecklingschef är ny med ansvar och uppdrag att leda utvecklingsfunktionen som en av fem funktioner i kommunledningsstaben. Tobias huvuduppgift kommer vara att stödja och samordna förvaltningens övergripande arbete med verksamhetsutveckling. En särskilt viktig uppgift kommer vara arbetet med vår snart antagna vision, Ulricehamn 2040.

— Möjligheten att få jobba med Ulricehamns nya vision var en av anledningarna till varför jag sökte tjänsten. Det ska bli roligt och utmanande, säger Tobias.

Gustaf Olsson, kommunchef, är nöjd med rekryteringen.

— Det känns jättebra att Tobias har tackat ja till tjänsten. Han har en yrkesbakgrund som passar bra för jobbet, ett starkt engagemang och driv. Jag ser fram emot att vi tillsammans ska forma den här nya tjänsten, det kommer bli en spännande utmaning.
Tobias börjar sin tjänst den 1 september.

Publicerat av Ellen Haglund den 16 juni 2023, senast ändrad den 16 juni 2023

Kontakt