Uppladdning inför fönsterrenoveringens dag

Nu letar vi efter lokala aktörer som vill uppmärksamma fönsterrenoveringens dag tillsammans med oss och våra ulricehamnare. Jobbar du med fönsterrenovering, byggnadshantverk, reparation eller vård av byggnader? Då vill vi bjuda in dig till att ställa ut i Stadsparken den 25 maj, för att visa upp ert hantverk och sprida kunskap om fönsterrenovering.

Foto: Byggnadsvårdsföreningen

Så deltar du i firandet

Den 30 maj är det fönsterrenoveringens dag. I år kommer vi inför den stora dagen att visa upp stugorna i Stadsparken för att berätta mer om dem och fördelarna med att vårda sina fönster. Här skapas ett tillfälle för dig som lokal aktör inom byggnadsvård att visa upp vad ni gör. Som utställare får du gärna erbjuda olika aktiviteter som får besökarna att lära känna er och ert hantverk. Det skulle till exempel kunna vara att måla med linoljefärg eller kitta ett fönster. Passa även på att dela med dig av dina bästa tips inom fönsterrenovering och byggnadsvård – tillsammans kan vi inspirera till mer hållbara val.

Lördagen den 25 maj
10.00 till 14.00
Stadsparken, Ulricehamn

Så anmäler du dig

Vill du ställa ut inför fönsterrenoveringens dag? Anmäl dig senast 28 april via formuläret nedan. Vi hör av oss med mer information efter sista anmälningsdatum.

Om fönsterrenoveringens dag

Varje år den 30 maj firas Fönsterrenoveringens dag runt om i Sverige. Då arrangeras aktiviteter för att sprida kunskap om de miljömässiga, ekonomiska, estetiska och hållbara fördelarna med att ta hand om sina kvalitetsfönster.

Fönsterrenoveringens dag

Publicerat av Elin Ohlsson den 25 mars 2024, senast ändrad den 25 mars 2024

Kontakt